Världens bästa familj

Världens bästa familj, framsidaVärldens bästa familj är din familj! Den pryder ditt huvud som en krona av renaste guld – och som en krona behöver den behandlas. Ta hand om den, putsa den med silke och dun, pryd den med smaragder och juveler, ära den med hedersplatsen i ditt liv. Skryt om den, älska den, tråna efter den! Försvara den och beskydda den! Den är din och det finns ingen bättre i hela världen.

Världens Bästa Familj är Johannes Amritzers femte bok. Sin vana trogen öppnar han dörrarna på vid gavel när han nu skriver om familjen och äktenskapet på ett naket och lättläst sätt. Han låter både Bibelns sanningar och egna erfarenheter komma till tals när han berättar om den heliga jakten efter en make eller maka, om manligt och kvinnligt, om sex och samliv, och om hemmet som en lustgård där man, kvinna och barn får njuta av livet till hundra procent – som världens bästa familj!

I sitt förord skriver Marie Nylén (direktor i Levande Familjer) bland annat följande:

Äktenskap och familjebygge är de relationsbyggen som Gud är mest angelägen om, och som han designade först av allt i hela världshistorien. Om vi bara förstod hur angelägen Han är att hjälpa oss i våra förändringsprocesser, så skulle vi få både bättre och snabbare resultat! 

I den här boken får Johannes och Maria med många viktiga pusselbitar som berör livet som singel, äktenskap- och familjebygge fram till tiden som tonårsföräldrar. De beskriver på ett enkelt, lättbegripligt och personligt sätt vad grunderna, byggstenarna, inredningen, innehållet och faktiskt meningen är med livet!

Titel: Världens Bästa Familj
Författare: Johannes Amritzer
Pocket
Antal sidor: 125
Förlag: J Charlieson
ISBN: 978-91-981502-1-6
Pris: 139 kr

Beställ ditt exemplar genom att skicka ett mail till info@jcharlieson.se.

Företaget innehar F-skattesedel.