Om J Charlieson

afterlight(1)

Vid sidan av mitt arbete inom läkemedelsbranschen driver jag mitt eget företag under eget namn. Där erbjuder jag olika typer av textrelaterade tjänster, så som översättning mellan svenska och engelska, korrekturläsning (svenska) och annan typ av textbearbetning.

Exempel på böcker jag arbetat med är Präst för dem som inte går i kyrkan (korrekturläsning) och Ett skådespel för världen (översättning, engelsk titel A public spectacle), båda skrivna av Johannes Amritzer. Jag har även arbetat med textbearbetning då äldre böcker med gammalt språk ska gå i nytryck och texten behöver revideras. Maila mig på info@jcharlieson.se så återkommer jag med offert.

I december 2013 publicerades min första bok under titeln Och kvar fanns bara du. Några månader senare publicerade J Charlieson förlagets andra bok, Världens Bästa Familj, skriven av Johannes Amritzer. Min andra och just nu senaste bok Varje natt är vi efterlysta publicerades i december 2015.

I snart tjugo år har jag arbetat volontärt för missionsorganisationen Mission SOS. År 2009 startade vi upp SOS Church Stockholm – en internationell kyrka mitt i Stockholm City. Mer information om Mission SOS och SOS Church hittar Ni här.

Jens Charlieson