Jag tänkte börja blogga

Jomenvisst. Den här gamle bloggaren tänkte alltså börja blogga nu. På riktigt. Ni vet, sådär som de riktiga bloggarna bloggar. Engelskans ”web” och ”log” sattes ihop och gjordes om och kortades ner och till slut hade det engelska ordet ”blog” och det svenska ordet ”blogg” skapats. Web-log. En dagbok på nätet. En sida där man skriver ner sina tankar, djupa eller ytliga, viktiga eller oviktiga. Tanken slog mig för ett tag sedan att en sådan blogg – där texterna får vara hastigare ihopskrivna och där man tillåts växla mellan djupa och ytliga tankar om vartannat – en sådan blogg skulle jag vilja ha.

Och så sitter här vid en dator och trollar ihop denna lilla förklarande text och – simsalabim! – så är det precis en sådan blogg jag har!

Den gamle bloggaren har alltså äntligen börjat blogga. Alla bilder och filmer där ni hoppar högt av glädje och unisont utbrister ett förlösande ÄNTLIGEN mottages tacksamt.

Special note: Jag fortsätter (såklart!) att skriva mina lite mer seriösa texter – sådana som jag gärna hade publicerat i riktiga forum på riktigt papper som kräver riktig trycksvärta – och ni hittar dem som vanligt under länken Texter.

Mycket nöje!

Jens Charlieson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *