De gyllene tre

Att bestämma sig för vart man ska flytta är ingen lätt sak. Våndan inför beslutet om huruvida jag skulle flytta till en stad [uppsala] jag aldrig satt min fot i, gå en bibelskola [Livets Ords Bibelcenter] jag knappt hört talas om, i en församling [Livets Ord] jag aldrig besökt, som har en pastor [Ulf Ekman] jag aldrig hört – våndan inför det beslutet ligger fortfarande på första plats över svåra vägskäl. Och då ska man komma ihåg att det är jag som säger det – kungen av velighet.

Vid detta laget så finns en liten risk att någon ur denna bloggs enorma läsarkrets börjar känna sig träffad. Nästan som om jag har skrivit hela detta inlägg med en specifik person i tankarna. Men var bara lugn, Lina – det vore mig främmande att ens tänka tanken att röja din identitet. För mig är diskretion a och o.

Tre anledningar ska jag nog inte ge dig, men jag har nog tre bra tankar på lager, som kan hjälpa till i detta ditt beslutsfattande. Passande nog verkar alla tre tankarna passa väl med Märsta – nästan som om jag hade en dold agenda, nästan som om jag lät min åsikt påverka mina tankar. Men vara bara lugn; det vore mig främmande. 🙂

Japp, tankarna ligger på lager – säg bara till för goda (om än riktade) råd med antalet tre.

(Som vår käre far hade sagt på rim; alla goda ting är tre)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *